Tineke Schouten denkt nog niet aan pensioen

28 oktober 2013 om 12:04 door Metro redactie
Tineke Schouten denkt nog niet aan pensioen

(Novum) - Tineke Schouten is nog niet bezig met haar afscheid van het podium. De 59-jarige cabaretière voelt zich nog steeds als een vis in het water op de planken, vertelde ze maandag in Koffietijd.

"Toen ik 42, 43 jaar was, dacht ik wel eens: hoelang hou ik dit nog vol? Maar ik ben nu vijftien, zestien jaar verder en ik denk er nog steeds hetzelfde over. Er komen wel wat rimpels bij, maar ik voel me nog steeds goed", vertelde Schouten.

Het theater is Schoutens tweede thuis. "Ik sta al dertig jaar vier, vijf avonden in de week in het theater. Ik heb ook echt een theaterfamilie." De cabaretière heeft optreden ook nodig. "Ik knap 's avonds op, nu ben ik suf. Ik heb die adrenaline nodig. Als ik vrij ben, kom ik 's avonds niet makkelijk in slaap."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d