Tess Milne met wintersportprogramma op Veronica

4 oktober 2013 om 11:43 door Metro redactie
Tess Milne met wintersportprogramma op Veronica

(Novum) - Tess Milne zoekt voor een nieuw Veronica-programma de sneeuw op in Oostenrijk. "Er komen allemaal BN'ers langs en die mogen dan proberen te snowboarden of skiën", verklapt de presentatrice voor de camera van Novum Nieuws. "Ze krijgen les, ze pleuren om en dan interview ik ze. Het wordt heel gezellig."

De 25-jarige blondine zegt zelf geen 'diehard wintersporter' te zijn. "Maar ik hou wel heel erg van après-ski, dat is meer mijn focus. Op de piste ben ik niet zo goed, ik ben een beetje een klungel. Maar het après-skigedeelte pak ik heel lekker aan." Welke bekende figuren haar komen opzoeken, wil Milne niet zeggen. De opnames moeten nog plaatsvinden.

Voor haar werk reist Milne de wereld rond, wat ervoor zorgt dat ze niet altijd meer weet in welke tijdzone ze zich bevindt. "Ik ben afgelopen maand naar China geweest, daarna was ik een dag terug. Toen ging ik naar Amerika en was ik twee dagen terug. Toen Tokyo, en nu weet ik niet meer welke jetlag ik heb. Ik weet niet waar ik ben en wanneer ik moet ontbijten. Maar het is onwijs tof dat ik dit kan doen, dus dan neem je die jetlags maar voor lief."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d