Sylvie van der Vaart voor schut om liefdesleven

4 oktober 2013 om 11:02 door Metro redactie
Sylvie van der Vaart voor schut om liefdesleven

(Novum) - Sylvie van der Vaart werd donderdagavond voor schut gezet bij de uitreiking van de Deutscher Fernsehpreis, een belangrijke Duitse televisieprijs. Op een groot scherm werden nep-sms'jes vertoond, waarbij een verwijzing werd gemaakt naar het liefdesleven van de presentatrice.

"Hallo Olli, waar en wanneer?", luidde de sms die Sylvie zogenaamd verstuurde aan de presentator van de show, Oliver Pocher. De sms zinspeelde op de verschillende affaires die de presentatrice gehad zou hebben tijdens en na haar huwelijk met Rafael van der Vaart. Volgens Bild kon Sylvie lachen om de grap, maar verdween ze na de awardshow direct na haar hotel zonder de pers te woord te staan.

De 35-jarige presentatrice benadrukte vrijdag dat ze niet was gevlucht voor de journalisten. "Ik ga zelden naar afterparty's. Ik kon wel lachen om de grap."

Begin dit jaar werd duidelijk dat Sylvie en Rafael van der Vaart uit elkaar gingen. Volgens Sabia, de nieuwe vriendin van Rafael en de voormalige beste vriendin van Sylvie, heeft de presentatrice de voetballer regelmatig bedrogen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d