'Rafael en Sabia verwachten kind'

21 oktober 2013 om 23:22 door Metro redactie
'Rafael en Sabia verwachten kind'

(Novum) - Rafael van der Vaart en Sabia Engizek verwachten een kindje. Dat schrijft de Duitse boulevardkrant Bild maandag.

Het gerucht dat Sabia, de voormalige beste vriendin van Rafaels ex Sylvie, in verwachting is van de voetballer ging al enige tijd. Rafael kreeg met Sylvie een zoon, de 7-jarige Damián. Sabia hield twee kinderen over aan haar huwelijk met voetballer Khalid Boulahrouz.

Begin dit jaar werd bekend dat het huwelijk van Sylvie en Rafael op de klippen is gelopen. In het voorjaar werd duidelijk dat de voetballer samen is met Sabia. Laatstgenoemde liet vervolgens weten dat Sylvie tijdens haar huwelijk de voetballer regelmatig bedroog.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d