Pearl Jozefzoon wil prinses zijn op huwelijk

31 oktober 2013 om 19:48 door Metro redactie
Pearl Jozefzoon wil prinses zijn op huwelijk

(Novum) - Pearl Jozefzoon wil er op haar bruiloft uitzien als een Disney-prinses. "Ik hou wel van sprookjesachtig", zei de zangeres in RTL Boulevard. Jozefzoon werd in juli ten huwelijk gevraagd door haar vriend Renze Klamer.

"Ik zoek iets dat een beetje 'girly' is", aldus Jozefzoon over haar droomjurk. "Mijn voorkeur gaat wel uit naar wit." Ook gaat de 28-jarige zangeres, die bekend werd door haar deelname aan The Voice of Holland, waarschijnlijk in het lang. "Ik hou van lang en vrouwelijk."

Wanneer Jozefzoon en Klamer trouwen, is niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d