Optreden Arctic Monkeys afgezegd door ziekte

31 oktober 2013 om 21:30 door Metro redactie
Optreden Arctic Monkeys afgezegd door ziekte

(Novum) - Het concert van Arctic Monkeys in Birmingham gaat donderdagavond niet door vanwege ziekte. Dat kondigde de band aan op Twitter. "Sorry voor het ongemak." Woensdagavond waren de mannen nog wel van de partij bij het gala rond de Mercury Prize in Londen.

Wanneer het gemiste optreden wordt ingehaald, is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk of de concerten die voor de komende dagen gepland staan, wel doorgaan. Vrijdag staat een show op het programma in Glasgow en zaterdag een in Sheffield.

Arctic Monkeys bracht vorige maand zijn vijfde album AM uit. Die plaat stond een week aan kop in de Nederlandse Album Top 100.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d