Nog geen besluit over vervolg Greenfields Festival

14 oktober 2013 om 18:35 door Metro redactie
Nog geen besluit over vervolg Greenfields Festival

(Novum) - Voor het eind van het jaar wordt duidelijk of het Greenfields Festival een tweede editie krijgt. Het nieuwe dance-evenement vond zaterdag plaats in Ruinerwold in Drenthe. 'Een groot succes', omschrijft de organisatie het festival.

"Op basis daarvan willen we wel verder", laat een woordvoerder van de organisatie maandag weten. Het duurt volgens de zegsman toch 'nog wel een maand of twee' voordat de knoop wordt doorgehakt. "We willen in ieder geval voor het eind van het jaar die beslissing nemen."

Op het Greenfields Festival stonden onder anderen Yellow Claw, Mental Theo en The Partysquad op het podium. Ruim 4500 bezoekers waren aanwezig op het door de regen op sommige plaatsen erg modderige Drentse festivalterrein, dat was verdeeld in vier overdekte zones, met elk een eigen muziekstroming.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d