Nikki wint Holland's Next Top Model

21 oktober 2013 om 22:56 door Metro redactie
Nikki wint Holland's Next Top Model

(Novum) - Nikki Steigenga mag zichzelf Holland's Next Top Model noemen. De 18-jarige Rotterdamse won maandagavond de finale van het RTL 5-programma. Ze heeft een modellencontract, een covershoot voor tijdschrift Glamour en een reis naar Spanje in de wacht gesleept.

Het zesde seizoen Holland's Next Top Model ging eind augustus van start met een deelnemersveld van dertien modellen in spe. De eindstrijd ging tussen de laatste vier overgebleven meiden. De jury koos uiteindelijk voor Nikki.

De finale van Holland's Next Top Model werd live uitgezonden vanuit Studio 21 in Hilversum en werd aan elkaar gepraat door actrice en model Anouk Smulders.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d