Nieuwe realityshow voor Dwayne Johnson

24 oktober 2013 om 22:37 door Metro redactie
Nieuwe realityshow voor Dwayne Johnson

(Novum) - Dwayne Johnson gaat een nieuw realityprogramma presenteren en produceren. In Wake Up Call helpt de acteur, die bekend werd als worstelaar The Rock, personen die het moeilijk hebben uit de problemen. Zo schiet hij mensen met een slecht lopend bedrijf of kwakkelende sportteams te hulp.

Wake Up Call wordt volgend jaar in acht afleveringen uitgezonden op de Amerikaanse kabelzender TNT, schrijft tijdschrift The Hollywood Reporter. Het is het vervolg op The Hero, een soortgelijk programma dat de 41-jarige Johnson afgelopen zomer aan elkaar praatte voor dezelfde zender.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d