Nachtleven rode draad in kledinglijn Afrojack

24 oktober 2013 om 20:10 door Metro redactie
Nachtleven rode draad in kledinglijn Afrojack

(Novum) - Afrojack heeft een eigen kledinglijn ontworpen. Het nachtleven, waarin de Nederlandse dj zijn meeste tijd doorbrengt, was de grote inspiratie bij het ontwerpen van de lijn voor kledingmerk G-Star.

"Ik hou heel veel van donker", zei hij donderdagavond in RTL Boulevard. "Het is natuurlijk het nachtleven: ik leef in de nacht, dan is het altijd donker. Daarom vind ik het gewoon heel cool om heel veel zwart-wit te hebben."

Afrojack, die ooit op het grafisch lyceum zat, is dolblij met zijn kledinglijn. "Als ik straks sta te draaien, dan sta ik in mijn eigen kleding", aldus de dj. "En mijn moeder loopt met een Afrojack-pet op. Dat is toch wel cool."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d