Mick Jagger ontkent versierpoging Katy Perry

31 oktober 2013 om 22:36 door Metro redactie
Mick Jagger ontkent versierpoging Katy Perry

(Novum/AP) - Mick Jagger heeft nooit een poging gewaagd bij Katy Perry toen zij 18 was. Dat laat de 70-jarige Rolling Stone weten via zijn woordvoerder. Perry zei afgelopen week in een interview dat Jagger haar zo'n tien jaar geleden een keer probeerde te versieren.

"Misschien verwart zij hem met iemand anders", aldus Jaggers woordvoerder over Perry's uitspraken. De 29-jarige zangeres zong in mei nog een nummer mee tijdens een optreden van The Rolling Stones. In Las Vegas bracht ze met de Britten het nummer Beast of Burden ten gehore.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d