Michael Bay noemt aanvaller een zombie

17 oktober 2013 om 22:34 door Metro redactie
Michael Bay noemt aanvaller een zombie

(Novum) - Michael Bay noemt de man die hem donderdag op zijn filmset in Hong Kong aanviel een zombie. "Hij was net een zombie uit Brad Pitts film World War Z", schreef de 48-jarige regisseur donderdag op zijn weblog.

Bay is in Hong Kong bezig met de opnames voor de film Transformers: Age of Extinction. De regisseur werd op de set aangevallen door een man die honderdduizend Hong Kongse dollar (bijna 9500 euro) van hem eiste. Bay weigerde dit, waarop de man hem probeerde te raken met een airco. "Ik dook en gooide de airco op de grond en duwde hem opzij", beschrijft de regisseur.

Zeven beveiligers moesten volgens Bay tussenbeide komen om de man te kalmeren. "Hij probeerde ze allemaal op te tillen en wilde ze bijten. Hij beet een man in zijn schoen, echt belachelijk." Het opstootje werd beëindigd nadat vijftien politieagenten de mannen uit elkaar hadden gehaald.

Bay zegt dat er vier mannen werden gearresteerd. Het is niet duidelijk hoe veel heren bij het gevecht betrokken waren. De regisseur zegt dat een man hem aanviel. Bay hield lichte verwondingen aan het incident over, maar liet zich niet uit het veld slaan. "Daarna hebben we een geweldige opnamedag gehad."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d