Lana Del Rey wilde niet zingen bij aanzoek Kanye

31 oktober 2013 om 20:49 door Metro redactie
Lana Del Rey wilde niet zingen bij aanzoek Kanye

(Novum) - Lana Del Rey heeft Kanye West vriendelijk bedankt toen hij haar vroeg een deuntje te zingen voor Kim Kardashian. De rapper had gehoopt dat Del Rey onderdeel wilde uitmaken van zijn grootse huwelijksaanzoek in een stadion in San Francisco. Naar verluidt is Kardashian groot fan van Lana.

"Lana heeft beleefd geweigerd", vertelt een bron aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Ze heeft niet gezegd waarom ze niet wilde optreden." Volgens de ingewijde drong Kanye aan, maar dat mocht niet baten. Vervolgens besloot Kanye een orkest in te huren om een nummer voor Kim te spelen.

Kim is ondanks de teleurstelling nog steeds fan van Lana, aldus de bron. "Ze vindt het fantastisch dat Kanye het in ieder geval heeft geprobeerd. Ze grapt nu dat Lana vast komt zingen op hun bruiloft." De 36-jarige rapper vroeg de 33-jarige realityster vorige week ten huwelijk. De twee kregen in juni hun eerste kind, dochter North.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d