Lady Gaga hult zich in mos

17 oktober 2013 om 21:38 door Metro redactie
Lady Gaga hult zich in mos

(Novum) - Lady Gaga is op het hoesje van haar nieuwe single enkel bedekt door mos. De zangeres plaatste donderdag een foto van de cover van Do What U Want op Twitter. Op het kiekje heeft Gaga lang bruin haar en kijkt ze uitdagend in de lens.

De nieuwe single van de 27-jarige zangeres verschijnt maandag. Op het liedje is ook zanger R. Kelly te horen. Do What U Want is de opvolger van het liedje Applause. Beide nummers staan op het album Applause, dat volgende maand verschijnt.

Gaga, die wel vaker aparte creaties aantrekt, is erg trots op haar album. "Deze muziek is mijn leven", twitterde ze donderdag. De zangeres is blij dat haar fans enthousiast reageren op haar nieuwe materiaal. "Dat betekent alles voor me."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d