Ladies of Soul geven extra concert

7 oktober 2013 om 18:57 door Metro redactie
Ladies of Soul geven extra concert

(Novum) - Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer staan met hun Ladies of Soul-concert nog een avond in de Ziggo Dome. De dames treden nu ook op 14 februari op in de Amsterdamse concerthal, werd maandag bekendgemaakt. De eerste show, op 15 februari, is al uitverkocht.

Tjeerd Oosterhuis, die het concept heeft bedacht, is erg blij met het extra concert. "We vinden het bijzonder dat we op Valentijnsdag, toch de dag van de liefde, de fans de kans mogen geven om hen een perfecte avond uit te geven", zegt hij in een verklaring.

De dames staan tijdens de shows zowel gezamenlijk als solo op het podium en brengen liedjes uit hun eigen repertoire en pop- en soulklassiekers ten gehore. Ze doen dat onder begeleiding van een liveband. De kaartverkoop voor het concert van 14 februari is maandag begonnen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d