Kim Kardashian vindt babydochter stijlvol

21 oktober 2013 om 13:57 door Metro redactie
Kim Kardashian vindt babydochter stijlvol

(Novum) - Kim Kardashian vindt dat haar dochter North er stijlvol uitziet. "Ze heeft veel meer stijl dan ik had op haar leeftijd", zegt de realityster in de Britse editie van Vogue. "Ik vind het heel leuk om haar aan te kleden en te zorgen dat ze er goed uitziet."

Kardashian kreeg van modelabels als Alexander Wang, Lanvin en Céline babykleding toegestuurd. "Ik was echt verbaasd dat die ontwerpers zo vrijgevig waren", vertelt de realityster. "Sommige van die merken maken niet eens babykleding."

Kim kreeg, samen met vriend Kanye West, dochter North in juni. Het begin van de bevalling is ook te zien in een aflevering van de realityserie Keeping Up with the Kardashians, die volgende week zondag in de Verenigde Staten wordt uitgezonden. Kardashian zegt dat zij en haar familie 'hard werken' voor de serie. "Mensen realiseren zich niet dat we werken van zeven uur 's ochtends tot zeven uur 's avonds."

De 32-jarige realityster vindt dat mensen vaak denken dat ze helemaal niet werken. "We doen zo veel, we werken aan de show, aan onze parfums en aan onze kledinglijn", somt Kardashian op. Ook zegt Kim dat wordt gedacht dat haar moeder en manager Kris alle touwtjes in handen hebben. "Ik ben in de dertig, mijn moeder bepaalt niet wat ik moet doen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d