K3 even van de kaart na brandalarm tijdens show

21 oktober 2013 om 19:59 door Metro redactie
K3 even van de kaart na brandalarm tijdens show

(Novum) - Josje Huisman en haar K3-collega's zijn zaterdagmiddag flink geschrokken door een brandalarm dat tijdens hun concert af ging. De meidengroep verdween even van het podium in de Brabanthallen in Den Bosch, maar hervatte de show nadat duidelijk was dat het loos alarm was.

"Het was eigenlijk gewoon een foutje. Achteraf hoorden we dat er iets stond te stomen", vertelde Huisman maandag in RTL Boulevard. "De mensen dachten in eerste instantie dat het bij de show hoorde, denk ik. Want iedereen bleef een beetje zitten in het begin."

"Iedereen was wel geschrokken, wij zelf ook", aldus de zangeres. "We moesten er wel weer even inkomen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d