Jim Geduld heeft zesde zintuig voor verslaafden

28 oktober 2013 om 11:03 door Metro redactie
Jim Geduld heeft zesde zintuig voor verslaafden

(Novum) - Jim Geduld heeft naar eigen zeggen een echte neus ontwikkeld voor het helpen van mensen bij afkicken. De voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur, die voorheen als Jimmy Geduld door het leven ging, kampte zelf met een cokeverslaving en runt tegenwoordig een bedrijf dat verslaafden helpt van hun probleem af te komen. Hij brengt zijn expertise nu naar het tv-scherm, in het door Peter van der Vorst gepresenteerde Verslaafd.

"Het is mijn zesde zintuig, puur door het feit dat ik daar bijna negen jaar geleden zelf ben geweest. Ik ken al die trucs: het liegen, bedriegen, manipuleren en stelen", laat Geduld weten voor de camera van Novum Nieuws. "Het is fataal en het is chronisch, dus het is altijd aanwezig", zegt hij over een verslaving. "En het is iets wat je in je genen mee hebt gekregen, dat je je vaak obsessief en dwangmatig kan gedragen."

Volgens Van der Vorst weet de ex-acteur 'als geen ander hoe een verslaafde denkt'. "Hoe die bedriegt, manipuleert en mensen aan zijn kant probeert te krijgen. Hij voelt dat gewoon aan", zegt de presentator over Gedulds zesde zintuig. Van der Vorst tekent ook voor de productie van het programma, dat vanaf dinsdagavond is te zien op RTL 4.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d