Heleen van Royen geen probleem met relatie dochter

7 oktober 2013 om 19:53 door Metro redactie
Heleen van Royen geen probleem met relatie dochter

(Novum) - Heleen van Royen vindt het niet erg dat haar dochter Olivia ook een relatie heeft met een lid van de band Rigby. "Het is een onwijs aardige gozer. Ze zijn ontzettend happy samen", zegt de 48-jarige schrijfster, die zelf een relatie heeft met de 27-jarige Rigby-drummer Bart Meeldijk, in RTL Boulevard.

De 20-jarige Olivia heeft een relatie met Rory de Kievit, de gitarist van de band. "Ik heb er totaal geen bezwaar tegen", vervolgt ze. "Al komt ze thuis met Rutte." Van Royen is al vijf maanden samen met Bart en is nog steeds heel blij met hem. "Hij is een onwijze levensgenieter. We kunnen heel goed met elkaar overweg."

De schrijfster denkt dat hun relatie goed werkt doordat ze een groot deel van de tijd in Portugal woont. "De vrijheid en dat we de leuke dingen met elkaar delen is juist goed." Hoewel de twee het fijn hebben samen, ziet Bart een huwelijk niet echt zitten. "Ik ga nooit trouwen", zegt hij. Heleen vindt dat haar vriend 'nooit nooit mag zeggen' en ziet een huwelijk in Las Vegas wel zitten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d