Hardwell ziet uitdaging in vasthouden succes

21 oktober 2013 om 20:49 door Metro redactie
Hardwell ziet uitdaging in vasthouden succes

(Novum) - Hardwell heeft nog genoeg ambitie. De 25-jarige Nederlander werd zaterdagnacht uitgeroepen tot beste dj ter wereld, maar denkt zeker niet bij zichzelf 'wat nu?' "Het is natuurlijk wel een kunst om dit zo lang mogelijk vast te houden", zei hij maandagavond in De Wereld Draait Door.

Hij denkt dat niet zozeer zijn stijl, maar zijn leeftijd de doorslag heeft gegeven bij de winst. "We zijn nog verser", zei Hardwell over de nieuwe generatie dj's die terrein wint. "Ik denk toch dat het de doelgroep is. Ik ben bijna net zo oud als de gemiddelde leeftijd van mijn fans en dat spreekt hen denk ik meer aan dan de oudjes."

Hardwell mag zich de beste dj ter wereld noemen omdat hij bovenaan de toonaangevende DJ Mag 100 eindigde. Het nieuws werd zaterdagnacht in de RAI tijdens het Amsterdam Dance Event bekendgemaakt. Daarna vloog hij naar Londen om het feestje ook te vieren met de initiatiefnemer van de lijst, het Britse blad DJ Mag. Zondag kreeg hij in zijn geboorteplaats Breda een cultuurprijs.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d