Gerard Joling zegt sorry tegen Patricia Paay

14 oktober 2013 om 19:31 door Metro redactie
Gerard Joling zegt sorry tegen Patricia Paay

(Novum) - Gerard Joling heeft zijn excuses aangeboden aan Patricia Paay voor een grap die hij over haar had gemaakt. De zanger trad vrijdag en zaterdag op in de Ziggo Dome, bijgestaan door onder anderen de zusjes van Maywood. Joling bracht ze na een ruzie van vele jaren weer bij elkaar. "Die waren nog moeilijker bij elkaar te krijgen dan de benen van Patricia Paay", zei hij tijdens het eerste concert.

Een 'vrouwonvriendelijke' en 'ordinaire' grap, vindt een boze Paay. Ze besloot vervolgens om het tweede concert aan zich voorbij te laten gaan. "Het was gewoon een grapje", zei Joling maandagavond in RTL Boulevard. "Patricia, duizendmaal sorry, schat. Je weet dat ik heel veel van je hou. Maar dit was gewoon een heel leuk grapje. Na wat je allemaal in je boek schrijft is dit helemaal 'peanuts'."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d