'Drake vreesde voor instorten loopbrug'

21 oktober 2013 om 21:55 door Metro redactie
'Drake vreesde voor instorten loopbrug'

(Novum) - Drake heeft zijn concert van dit weekeinde afgezegd omdat hij bang was dat de stellage boven het publiek het niet zou houden. De rapper blies de show zaterdag in Philadelphia een uur nadat die had moeten beginnen af, terwijl de zaal al vol zat. Een woordvoerder van de concerthal wilde alleen kwijt dat het optreden niet door kon gaan vanwege een 'technisch mankement'.

Het ging om een elektrische storing, waardoor Drakes team rekening hield met de mogelijkheid dat de loopbrug in het publiek zou vallen, weet de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De stellage is een belangrijk onderdeel van het concert. De rapper loopt een groot gedeelte van de show heen en weer over de brug. Momenteel wordt het probleem verholpen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d