Ciske de Rat vereeuwigd op arm Danny de Munk

14 oktober 2013 om 20:42 door Metro redactie
Ciske de Rat vereeuwigd op arm Danny de Munk

(Novum) - Danny de Munk heeft maandag een tatoeage van Ciske de Rat laten zetten. De rol loopt als een rode draad door het leven van de Amsterdammer, die daarom besloot een afbeelding van het personage dat hij 29 jaar geleden speelde te laten vereeuwigen op zijn arm.

De tatoeage is gezet op zijn rechterbovenarm, onder de namen van zijn kinderen en vrouw en naast het wapen van de Westertoren, was maandag te zien in RTL Boulevard "Ik blijf altijd die jongen van de straat, dat blijft altijd nog in me op 43-jarige leeftijd", lichtte De Munk toe.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d