Beyoncé lanceert eerste kalender

7 oktober 2013 om 17:51 door Metro redactie
Beyoncé lanceert eerste kalender

(Novum) - Beyoncé brengt deze maand voor het eerst een kalender uit. De zangeres poseerde voor elke maand in een andere outfit en stijl, schrijft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De kalender is vanaf maandag te verkrijgen via haar website en gaat vanaf volgende week dinsdag in de reguliere verkoop.

Op de cover van de kalender kijkt de zangeres verleidelijk in de camera. Beyoncé draagt een korte zwarte top en heeft haar lange lokken los. Op een van de maanden is de zangeres te zien op een zwart-witkiekje en poseert ze achter een deur.

De 32-jarige Beyoncé bracht vier studioplaten uit. Haar laatste album, 4, verscheen in 2011. De zangeres reist momenteel rond met haar wereldtournee. Beyoncé stond in april in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d