Andrea Bocelli heeft masteropleiding afgerond

17 oktober 2013 om 21:23 door Metro redactie
Andrea Bocelli heeft masteropleiding afgerond

(Novum/AP) - Andrea Bocelli is afgestudeerd als master. De 55-jarige zanger mag dinsdag zijn graad in ontvangst nemen. Bocelli studeerde zang aan het conservatorium in de Italiaanse stad La Spezia.

De Italiaanse zanger presenteert later deze maand zijn afstudeerscriptie. Voor zijn thesis bekeek Bocelli de 'waarde en betekenis van opera aan het begin van het derde millennium'. De zanger kreeg bij zijn zeventig pagina tellende scriptie hulp van onder anderen zanger Placido Domingo.

Bocelli rondde eerder al een rechtenstudie aan de universiteit van Pisa af. De zanger brengt dinsdag ook een album en dvd uit. Bocelli, die bekend is van liedjes als Con te Partirò en Per Amore, heeft dertien studioalbums uitgebracht.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d