'Weinig animo voor Las Vegas-concerten Britney'

24 september 2013 om 09:39 door Metro redactie
'Weinig animo voor Las Vegas-concerten Britney'

(Novum) - De kaarten voor de concerten die Britney Spears in Las Vegas geeft vliegen nog niet de deur uit. "Britney heeft pas drie van de eerste zestien shows uitverkocht", vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Het is een ramp", vervolgt de bron over de kaartverkoop. De 31-jarige zangeres staat twee jaar in Las Vegas op het podium met haar show Britney: Piece of Me. De eerste zestien optredens staan gepland tussen eind december en eind februari.

Volgens de ingewijde moet er gauw meer animo komen voor de concerten omdat veel mensen moeten worden betaald. "Anders zijn er veel teleurgestelde investeerders en andere betrokkenen." Zangeressen Celine Dion en Shania Twain, die eerder een show hadden in Las Vegas, verkochten hun optredens wel snel uit.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d