Tom Hanks in jury mishandelingszaak

10 september 2013 om 22:32 door Metro redactie
Tom Hanks in jury mishandelingszaak

(Novum) - Tom Hanks is een van de personen die gaat bepalen of een man wel of niet schuldig is aan mishandeling van een vrouw. De acteur maakt namelijk deel uit van de jury die het lot van de verdachte gaat bepalen. In de Amerikaanse juryrechtspraak worden burgers opgeroepen om plaats te nemen in het panel. Ook sterren ontkomen daar niet aan.

Hanks neemt zijn tijdelijke functie erg serieus, weet de Amerikaans entertaintwebsite TMZ. De Oscarwinnaar, gekleed in een donkere outfit met een bril op, luisterde dinsdag aandachtig naar de verhalen van getuigen in de huiselijk geweld-zaak. Hij maakte bovendien fanatiek aantekeningen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d