The Voice populairder dan Nederlands elftal

7 september 2013 om 11:32 door Metro redactie
The Voice populairder dan Nederlands elftal

(Novum) - The Voice of Holland heeft vrijdagavond meer kijkers weten te boeien dan het Nederlands elftal. Bijna 2,3 miljoen mensen bleven thuis voor de talentenjacht, terwijl 1,6 miljoen mensen zagen hoe Oranje in het WK-kwalificatietoernooi tegen Estland gelijkspeelde.

The Voice trok hiermee evenveel kijkers als vorige week, toen de eerste aflevering van het vierde seizoen werd uitgezonden. De talentenjacht voert hiermee de lijst met best bekeken programma's van de dag aan, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De voetbalwedstrijd van Oranje eindigt op de derde plek in de kijkcijferlijst. Goede Tijden, Slechte Tijden was vrijdag goed voor bijna 1,8 miljoen kijkers en bezet de tweede positie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d