The Voice of Holland houdt kijkers vast

21 september 2013 om 12:06 door Metro redactie
The Voice of Holland houdt kijkers vast

(Novum) - De vierde aflevering van het nieuwe seizoen The Voice of Holland heeft vrijdagavond 2,8 miljoen kijkers getrokken. Een week geleden sprong het aantal kijkers van de RTL 4-talentenjacht al naar ruim 2,7 miljoen, nadat de eerste twee shows zo'n 2,3 miljoen mensen wisten te boeien.

The Voice of Holland was met 2,8 miljoen kijkers het best bekeken programma van de vrijdagavond, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Goede Tijden, Slechte Tijden, eveneens te zien op RTL 4, trok bijna twee miljoen kijkers. De soap eindigt daarmee op de tweede plaats.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d