Sieneke nog steeds kapot van veroordeling opa

20 september 2013 om 19:05 door Metro redactie
Sieneke nog steeds kapot van veroordeling opa

(Novum) - Sieneke heeft het nog steeds moeilijk met de veroordeling van haar opa. Sienekes grootvader zat in 2004 vast wegens moord. "Ik was verdrietig, heel verdrietig", vertelde een geëmotioneerde Sieneke vrijdag in RTL Boulevard. De veroordeling van haar opa staat in de belangstelling na de ruzie van Sienekes familie met familie van realityster Barbie.

"Hij heeft zijn straf uitgezeten, maar alles komt nu weer boven", vertelde de 21-jarige Sha-la-lie-zangeres. "Het is twaalf jaar geleden. Ik vind het ook voor de nabestaanden verschrikkelijk dat ik dit nu op tv moet vertellen. Het is voor mij heel emotioneel om dit interview te geven."

De zangeres was 'geschokt' toen ze hoorde wat haar opa had gedaan. Sieneke was 9 jaar toen haar grootvader werd veroordeeld, haar ouders vertelden pas tien jaar later wat was gebeurd. Volgens RTL Boulevard had Sienekes opa ruzie vanwege een schuld.

"Ik heb een hele tijd verdriet gehad, maar daardoor hou ik niet minder van mijn familie", vertelde Sieneke. "Het is nu zes weken voor de bruiloft en we zijn bezig met echt leuke dingen. Het is heel jammer dat dit dan tegelijk komt en het geluk wat je tegemoet gaat overschaduwd."

Sieneke vierde afgelopen weekeinde in Den Haag haar vrijgezellenfeest. In Barby's Bar, de kroeg van familie van realityster Barbie, liep een ruzie uit de hand. De vader van de zangeres zou de vechtpartij hebben veroorzaakt. "Mijn vader vind het echt niet leuk dat hij wordt beschuldigd van iets wat hij niet heeft gedaan", vertelde Sieneke. "Ik begrijp dat er aangifte is gedaan, dan zullen de camerabeelden toch bekeken moeten worden en blijkt wat is gebeurd."

Na berichten over de ruzie doken verhalen op over de 'gewelddadige' familie van de zangeres. Daarin herkent Sieneke zichzelf en haar familie absoluut niet. "Ik ken mijn familie. Mijn ouders hebben mij hartstikke goed opgevoed. Dat mijn ouders vaak ruzie hebben, daar kan ik niet over meepraten."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d