Scheiding Dennis Quaid definitief van de baan

7 september 2013 om 13:13 door Metro redactie
Scheiding Dennis Quaid definitief van de baan

(Novum) - Dennis en Kimberly Quaid gaan toch niet scheiden. Het stel tekende begin dit jaar de scheidingspapieren, maar een rechter heeft de scheiding teruggedraaid. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

De 59-jarige acteur vroeg in december de scheiding aan en beiden ondertekenden de papieren, maar in maart kwamen berichten naar buiten dat ze hun relatie nog een kans willen geven. Omdat de scheiding al bijna rond was moest een rechter bepalen of het alsnog kon worden teruggedraaid.

Het is niet de eerste keer dat Dennis en Kimberly zich bedenken na een breuk. De twee, die in 2004 trouwden en samen twee kinderen hebben, dienden vorig jaar ook al scheidingspapieren in. Twee maanden later werden deze echter weer teruggetrokken. Dennis had voor Kimberly al twee huwelijken achter de rug.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d