Rogier Komproe nam BN'ers in de maling

3 september 2013 om 20:25 door Metro redactie
Rogier Komproe nam BN'ers in de maling

(Novum) - Rogier Komproe is een van de acteurs die bekende Nederlanders in de maling nam voor het SBS-programma Welkom bij de Kamara's. Een aantal BN'ers ging voor een tv-programma bij een inheemse stam logeren, maar bleek na drie weken te zijn beetgenomen door acteurs.

"Het hoge woord is eruit", twitterde Komproe dinsdag. De 38-jarige acteur publiceerde een foto waarop hij in zijn vermomming te zien is. "Ik in geiten-outfit."

Afgelopen weekeinde ontstond veel ophef over het programma toen Adam Curry zijn ongezouten mening gaf. Zijn dochter Christina deed mee en Adam zei dat hij producent Reinout Oerlemans wel een klap wil verkopen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d