Robin Thicke wilde provoceren bij MTV VMA's

13 september 2013 om 22:43 door Metro redactie
Robin Thicke wilde provoceren bij MTV VMA's

(Novum) - Robin Thicke wilde met zijn gewaagde optreden tijdens de MTV VMA's vooral provoceren. En dat lukte. De zanger bracht zijn wereldhit Blurred Lines ten gehore met Miley Cyrus, die sexy tegen hem aandanste en volop met hem flirtte. "Dat was het idee. We wilden opwinden, provoceren en entertainen", vertelt Robin Thicke vanuit zijn studio.

"We wisten waar we aan begonnen", vertelt Thicke in een video van het Amerikaanse roddelblad Star Magazine. "We zijn entertainers en ons optreden bij de VMA's was perfect voor een spraakmakend optreden." Na de show, die eind vorige maand plaatsvond, kreeg vooral Cyrus veel commentaar. Tot woede van een aantal ouders verscheen de voormalig kindster in een huidkleurige bikini op het podium en twerkte ze veelvuldig.

Volgens Thicke was zo'n beetje het hele optreden ingestudeerd. "Ik wist dat als zij mij met een schuimrubberen vinger m'n kruis zou aanraken, daarover zou worden gepraat. En dat gebeurde."

De zanger vond zijn optreden met Cyrus alles behalve seksueel. "Ik vond het vermakelijk en grappig. En zij was lollig en ondeugend, maar het was niet seksueel getint. Op tv ziet het er anders uit dan in de zaal. Het was gewoon een groot circus."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d