Prinses Laurentien schrijft sinterklaasboek

3 september 2013 om 20:09 door Metro redactie
Prinses Laurentien schrijft sinterklaasboek

(Novum) - Prinses Laurentien brengt dit jaar een sinterklaasboek uit. Laurentiens boek wordt door Douwe Egberts op de markt gebracht, heeft het koffiemerk dinsdag bekendgemaakt. Het bedrijf steunt hiermee de Stichting Lezen & Schrijven, waarvan de prinses bestuursvoorzitter is.

Laurentien heeft het boekje Pietje Pienter Pakt Uit bedacht en geschreven. Het boek is vanaf 13 november verkrijgbaar bij een aantal supermarkten. Twee andere bekende Nederlanders komen ook met een sinterklaasboek. Wie dit zijn wordt later bekendgemaakt.

Het is niet de eerste keer dat Laurentien de pen pakt voor een kinderboek, de vrouw van prins Constantijn bracht in 2009 haar eerste boek van de reeks Mr Finney uit. Laurentien zet zich er al jaren voor in om lezen en schrijven onder kinderen aan te moedigen en laaggeletterdheid onder volwassenen tegen te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d