Ouders: Amanda Bynes is op de goede weg

30 september 2013 om 21:41 door Metro redactie
Ouders: Amanda Bynes is op de goede weg

(Novum) - Het gaat steeds beter met Amanda Bynes. Dat zeggen de ouders van de 27-jarige actrice, die enkele weken geleden werd overgeplaatst naar een afkickkliniek in Los Angeles. Eind juli werd Bynes gedwongen opgenomen in een ziekenhuis nadat ze een brandje had gesticht op de oprit van een wildvreemde.

"Amanda krijgt een speciale behandeling in een faciliteit buiten Los Angeles", laten de ouders van Bynes via hun advocaat weten aan het Amerikaanse blad Us Weekly. "Ze zet grote stappen op weg naar haar herstel." De ouders vragen om privacy, zodat ze zich volledig op de gezondheid van hun dochter kunnen richten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d