Nick & Simon houden het oppervlakkig

24 september 2013 om 09:19 door Metro redactie
Nick & Simon houden het oppervlakkig

(Novum) - Nick & Simon brengen wekelijks heel wat uurtjes met elkaar door, maar hele diepgaande gesprekken voeren ze niet. "Privédingen lossen we zelf op", zegt Nick Schilder in Flair. "Misschien is dat wel man-eigen. We lachen vooral veel."

"Onderweg delen we wel dingen uit ons privéleven, maar problemen los ik echt zelf op", vult Simon Keizer aan. "Die bespreek ik niet met Nick. Als het opgelost is, zal ik het soms even aankaarten. Zo van: wat ik van de week toch heb meegemaakt. Problemen kan ik redelijk goed verbergen."

Nick deelt zijn ergernissen en frustraties vooral met zijn vriendin Kirsten, met wie hij twee kinderen heeft. "Af en toe blaas ik stoom af. Als ik vrijgezel was geweest, had ik niet op dit niveau kunnen opereren. Dat weet ik zeker. Ik was vaker uitgegaan, in de kroeg blijven hangen of ik zou ergens langs de weg wat eten. Nu vind ik veel rust."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d