Miley Cyrus wilde verleden van zich afschudden

30 september 2013 om 22:32 door Metro redactie
Miley Cyrus wilde verleden van zich afschudden

(Novum) - Miley Cyrus heeft zich de afgelopen tijd expres in de kijker gespeeld met aanstootgevend gedrag. "Ik moest het verleden op een bepaalde manier van me afschudden", zegt de 20-jarige zangeres volgens Us Weekly in de MTV-documentaire Miley: The Movement. "Op die manier kon ik de 'bad bitch' worden die ik eigenlijk ben."

Cyrus, die bekend werd door de Disneyserie Hannah Montana, haalde het nieuws onder meer door met Robin Thicke te twerken bij de MTV Video Music Awards. De zangeres vond het leuk om voor wat opschudding te zorgen. "Mensen nemen de VMA's zo serieus." Daarnaast is ze naakt te zien in de videoclip bij het nummer Wrecking Ball.

Miley: The Movement wordt in oktober wereldwijd uitgezonden door MTV. In Nederland gaat de documentaire, die een uur duurt, vrijdag in première.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d