M.I.A. zet tegenaanval in tegen footballbond

24 september 2013 om 09:24 door Metro redactie
M.I.A. zet tegenaanval in tegen footballbond

(Novum) - M.I.A. vindt dat de National Football League (NFL) zelf de grenzen heeft overschreden tijdens de Super Bowl van vorig jaar. De American footballbond klaagt de rapper en zangeres aan voor anderhalf miljoen dollar, omdat ze bij haar optreden tijdens de wedstrijd haar middelvinger opstak. M.I.A. vindt het veel erger dat de organisatie minderjarige cheerleaders had ingehuurd als achtergrondvermaak.

"Die meisjes waren allemaal onder de 16 jaar'', zegt ze in een video op haar Youtubekanaal. "'Ze dansten op een seksueel uitdagende manier, met de heupen in de lucht en de benen uit elkaar."

M.I.A. bracht vorig jaar op 5 februari in de pauze van de apotheose van het American footballseizoen het nummer Give Me All Your Luvin' ten gehore met Madonna en Nicki Minaj. Sindsdien is ze verwikkeld in een juridisch conflict met de NFL, kwam vorige week naar buiten. M.I.A. weigert de bond te betalen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d