'Maya Rudolph bevallen van vierde spruit'

10 september 2013 om 22:47 door Metro redactie
'Maya Rudolph bevallen van vierde spruit'

(Novum) - Maya Rudolph heeft haar vierde kind op de wereld gezet. Dat heeft een bron laten weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De 41-jarige Bridesmaids-actrice en haar vriend, regisseur Paul Thomas Anderson, hebben al twee dochters en een zoon. Het geslacht van haar nieuwe spruit is nog niet bekend.

Begin dit jaar gingen al de geruchten dat er gezinsuitbreiding zat aan te komen voor Rudolph. In april bevestigde de actrice het nieuws. Ze is vooral bekend van de sketchshow Saturday Night Live en films als Bridesmaids en Grown Ups.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d