Kristin Cavallari staande gehouden door politie

7 september 2013 om 16:16 door Metro redactie
Kristin Cavallari staande gehouden door politie

(Novum) - Kristin Cavallari is vrijdag in Illinois langs de kant gezet door de politie. De 26-jarige realityster werd in eerste instantie aangehouden wegens te hard rijden, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Toen Kristins papieren werden gecheckt kwamen agenten erachter dat ze reed zonder een geldig rijbewijs. Amerikanen die in Illinois wonen moeten een rijbewijs hebben dat in die staat geldig is. Volgens de politie woont Kristin in Illinois, terwijl ze zelf beweert nog in Californië te wonen. Uiteindelijk is ze meegenomen naar het politiebureau en moest ze 120 dollar betalen.

Kristin woont zowel in Los Angeles als in Chicago, waar haar man Jay Cutler speelt als American footballer. "Wie had kunnen vermoeden dat het bezitten van een rijbewijs van Californië een misdaad is in Illinois?", twitterde ze. "Ik heb nog steeds een appartement in Los Angeles, en woon dus in Californië."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d