Kanye West: Kim heeft me alles gegeven

24 september 2013 om 21:31 door Metro redactie
Kanye West: Kim heeft me alles gegeven

(Novum) - Kanye West heeft veel te danken aan Kim Kardashian, de moeder van zijn kind. "Zij heeft me alles gegeven", zei de rapper in een interview met BBC Radio 1. "Ze gaf me familie, ze gaf me iets om op terug te vallen."

Volgens de 36-jarige West, die in juni vader werd van dochter North, had Kardashian geen financiële motieven om een relatie met hem aan te gaan. "Zij kon van me houden zonder me om geld te vragen. Dat komt niet vaak voor bij mij", aldus de rapper, die sinds het voorjaar van 2012 een relatie heeft met de realityster.

West spuwde ook zijn gal over paparazzi. De rapper, die momenteel weer overhoop ligt met een fotograaf, is van plan de wet te veranderen omwille van zijn dochter. "Op het moment dat ze het kan begrijpen ga ik haar vertellen dat ik en haar moeder in een tijd leefden waar mensen over hekken klommen en foto's van je maakten terwijl wij daar niet voor betaald kregen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d