Het gaat goed met Miley Cyrus na breuk

17 september 2013 om 21:53 door Metro redactie
Het gaat goed met Miley Cyrus na breuk

(Novum) - Het gaat ondanks haar afgeblazen huwelijk goed met Miley Cyrus. De zangeres zou na een relatie van bijna vier jaar gaan trouwen met acteur Liam Hemsworth, maar afgelopen week werd bekend dat de trouwerij definitief is afgeblazen.

"Ze kijkt uit naar het moment dat haar album uitkomt en iedereen zich op haar muziek gaat focussen", vertelt een ingewijde aan entertainmentzender E! De 20-jarige zangeres brengt op 8 oktober haar plaat Bangerz uit. Het is Cyrus' vierde album.

Volgens bronnen heeft de zangeres zelf haar relatie met Hemsworth verbroken omdat hij haar niet trouw zou zijn gebleven. De 23-jarige acteur werd afgelopen weekeinde gespot met een andere dame, de Mexicaanse actrice en zangeres Eiza González.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d