Harry Styles uitgejouwd door publiek Elton John

13 september 2013 om 20:50 door Metro redactie
Harry Styles uitgejouwd door publiek Elton John

(Novum) - Fans van Elton John zijn geen fan van One Direction-bandlid Harry Styles. John droeg donderdag tijdens zijn concert een nummer op aan het boybandlid, waarna zijn publiek Styles uitjouwde. Dat schrijft het Britse muziekblad NME vrijdag.

"Voor de geweldige Harry Styles", riep John in Londen naar het publiek voordat hij zijn hit Don't Let the Sun Go Down on Me inzette. Toen de zanger het gejoel van zijn fans hoorde, was John niet blij. "Ik ben dol op One Direction, donder op."

John droeg tijdens zijn concert niet alleen aan Harry Styles een nummer op. Ook singer-songwriter Tom Odell, die in Johns voorprogramma stond, werd in het zonnetje gezet. Aan Odell droeg John zijn hit Tiny Dancer op. "Ik ben dol op hem en een groot fan. Hij blijft nog een lange tijd muziek maken."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d