Guus Meeuwis gaat voor slagroom bij theatertoer

20 september 2013 om 20:01 door Metro redactie
Guus Meeuwis gaat voor slagroom bij theatertoer

(Novum) - Guus Meeuwis probeert 'wat slagroom te spuiten' op zijn theaterprogramma. "Meestal gaat dat goed", vertelde Meeuwis, die dit weekeinde zijn theatertournee aftrapt, vrijdagavond in RTL Boulevard. "Soms is de slagroom dik en ligt er nog een kersje bovenop."

Meeuwis is gespannen voor zijn nieuwe toer. "Je hebt een hoop verzonnen en het moet ook allemaal weer maar uitkomen", legt de 41-jarige zanger uit. "Het decor is prachtig, daar kan het niet aan liggen. En de band is fantastisch. Nu moeten we alleen nog zorgen dat de voorstelling ook fantastisch is."

De Brabander gaat met hier en daar een grap zorgen voor 'slagroom'. "In eerste instantie is het een liedjesprogramma, maar we proberen wat extra te doen. Het voordeel is wel dat ik muzikant ben en geen grapjes hoef te maken. Maar als er eentje tussen zit, is het wel zo leuk."

Slagroom zit er voor Guus zelf voorlopig niet in. De zanger wil nog een paar kilo afvallen voor hij dinsdag, na twee try-outs, echt begint aan zijn theatertoer. "Iedere kilo die ik naar binnen duw, blijft zitten. Dat is een talent hoor. Die kilo's moeten er dan ook weer af, maar dat gaat goed."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d