Gordon noemt nummer 1-hit 'onwerkelijk'

27 september 2013 om 19:54 door Metro redactie
Gordon noemt nummer 1-hit 'onwerkelijk'

(Novum) - Gordon kan nauwelijks geloven dat hij na 22 jaar weer aan kop gaat in de hitlijsten. "Het is onwerkelijk", reageerde de zanger vrijdagavond in RTL Boulevard vanaf zijn vakantieadres. "Echt fantastisch."

"Ik heb het heel veel jaren geprobeerd, gedacht en gehoopt", gaat Gordon verder over zijn nummer 1-hit. Met het nummer Kom Eens Dichterbij voert de zanger deze week de Single Top 100 aan, hij stijgt van de negende naar de eerste plek.

"Ik heb er ook heel hard voor gewerkt. Na alles met Los Angeles, the Voices was het spannend om solo weer terug te komen." Gordon stapte in maart uit het door hem opgerichte Los Angeles, the Voices, waarna hij ruzie kreeg met de band.

Waarom juist Kom Eens Dichterbij Gordon weer een nummer 1-hit oplevert, weet Gordon niet precies. "Ik denk dat het een combinatie is. Het liedje spreekt heel erg aan en de clip werd afgelopen week plotseling gigantisch veel bekeken."

In de video bij Kom Eens Dichterbij is de Nederlandse pornoactrice Bobbi Eden te zien. "Een geweldig mens", vindt Gordon. "Ze staat overal voor open." Dat Bobbi in de video te zien is, verklaart mogelijk het succes van de clip.

Gordon merkt bovendien dat veel mensen hem zijn succes weer gunnen. "Ik lees ook vaak op Twitter dat mensen het leuk voor me vinden. Het is echt de gunfactor."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d