Geblesseerde Reinier is collega's niet tot last

10 september 2013 om 21:20 door Metro redactie
Geblesseerde Reinier is collega's niet tot last

(Novum) - Victor Reiniers Flikken Maastricht-collega's hebben geen last van hem op de set. De acteur scheurde onlangs tijdens opnames van de TROS-serie zijn achillespees toen hij verkeerd terechtkwam. Hij ging vrijdag met succes onder het mes, maar staat nu in het gips op de set.

"Af en toe wil ik wel eens zijn stokken aangeven, maar voor de rest is het een hele goede patiënt eigenlijk", zei tegenspeelster Angela Schijf dinsdagavond in RTL Boulevard. "Het is geen zeikerd, dat vind ik heerlijk. Zo ben ik ook: niet zeiken, gewoon doorgaan. Dus we hebben er eigenlijk weinig last van."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d