Fan en artiest komen samen op Dancefair 2014

17 september 2013 om 12:50 door anouk@clubjudge.com (Anouk Oosthout)
Fan en artiest komen samen op Dancefair 2014

De derde editie van Dancefair - een beurs en workshopevenement voor dj’s, producers en dance ondernemers - vindt plaats op 15 en 16 februari 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het event komen alle geïnteresseerden in de dance-industrie bij elkaar, van fans tot dj’s en van clubeigenaren tot producers.

Tijdens de vorige twee edities kwamen fans met artiesten als Nicky Romero, Laidback Luke, Martin Garrix, D-Block & S-te-fan, Frontliner, Kaiserdisco en Marc Romboy in contact door middel van workshops en seminars. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan over het produceren van muziek en ervaringen in de dance-industrie.

Dancefair is niet alleen een evenement waar dj’s, producers en geïnteresseerden met elkaar in contact kunnen komen. Iedereen kan op de beursvloer rondkijken naar de nieuwste software, producer- en dj-gear. Ook kun je er demotracks live aan diverse platenlabels laten horen en krijg je feedback.

De Dancefair beslaat 10 area’s, 156 seminars en workshops en 80 professionals uit de dance-industrie. Een Super Early Bird dagticket kost 20 euro, een Early Bird dagticket 25 euro. Tickets zijn te bestellen via deze link.

Voor informatie over het programma en de aanwezige artiesten, houd je de website van Dancefair in de gaten.  
 

Powered by Club Judge

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d