Famke Janssen wil nog lang 'mysterieus' blijven

21 september 2013 om 11:31 door Metro redactie
Famke Janssen wil nog lang 'mysterieus' blijven

(Novum) - Famke Janssen vindt het fijn dat mensen niet veel weten over haar privéleven. "Ik heb vrij weinig interviews gegeven als je kijkt naar de hoeveelheid films die ik heb gedaan", zegt de actrice, die erg op haar privacy is gesteld, zaterdag in De Telegraaf. "Ik wil liever mysterieus zijn en hoop dat nog heel lang te blijven."

Janssen is dan ook niet actief op social media. "Het idee dat mensen dingen van me weten, vind ik zo naar. Dat hoort kennelijk bij het tijdperk van Twitter en Facebook, waar ik trouwens zelf niks mee doe. Alles is tegenwoordig publiek. Je hebt zelf geen keuze meer. Voor mij is dat het allerergste van het allerergste."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d