Echtgenoot Khloé Kardashian aangeklaagd

13 september 2013 om 21:26 door Metro redactie
Echtgenoot Khloé Kardashian aangeklaagd

(Novum/AP) - Lamar Odom heeft een aanklacht wegens rijden onder invloed aan zijn broek. De basketballende echtgenoot van Khloé Kardashian, die al jaren drugsproblemen zou hebben, werd twee weken geleden aangehouden in Californië.

De 33-jarige Odom moet zich over twee weken melden in de rechtbank. Hij kan veroordeeld worden tot zes maanden cel en een boete van duizend dollar. Lamar werd aangehouden nadat hij met zijn slingerende rijgedrag de aandacht van de politie had getrokken. Bij de controle bleek dat Odom onder invloed was.

De drugsproblemen van de basketballer zouden voor problemen in zijn huwelijk hebben gezorgd. Vorige week leek Odom naar een afkickkliniek te gaan, maar daar was hij binnen een dag weer weg. Hoewel volop wordt gespeculeerd over een op handen zijnde scheiding, plaatste realityster Khloé Kardashian deze week nog een foto op Twitter waarop ze duidelijk haar trouwring draagt.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d