Douwe Bob is niet vies van 'eerlijke knokpartij'

3 september 2013 om 22:52 door Metro redactie
Douwe Bob is niet vies van 'eerlijke knokpartij'

(Novum) - Douwe Bob Posthuma gaat een vechtpartij niet uit de weg. "Ik ben niet vies van een eerlijke knokpartij, als man tegen man", vertelt de zanger in Vrij Nederland.

"Soms is dat de enige oplossing: dan voel je zo'n ontzettende spanning dat je elkaar wel op kunt eten", legt Douwe Bob uit. "Nou, dan vind ik vechten niet erg. Zeker als we allebei oké zijn met de consequenties."

De 20-jarige zanger geeft toe dat hij vaak een klap heeft gekregen. "En dan ga ik niet terug met en knuppel of een mes, dat is belachelijk", aldus de singer-songwriter. "Dan ben je gewoon op je plek gezet. En ik vind op die manier vechten eigenlijk ook best een eerlijke beschaafde manier."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d